A PSC küldetése (mission statement)

 

A Paulus Sport Club Nonprofit Kft azért jött létre, hogy úgy tanítson sportra és egészséges életmódra, hogy közben olyan légkört teremt, amelyben az embertársaink és a sport szeretete, az egészség megőrzése, a tisztességes viselkedési formák kerülnek előtérbe. Küldetésünket Jézus Krisztus parancsa szerint végezzük: “Menjetek el tehát, tegyetek tanítvánnyá minden népet…” Máte 28,19.

Sport klubunknál

Hisszük, hogy adottságaink, mint a tehetség, a szépség és az anyagi javak olyan Istentől kapott ajándékok, amelyekkel felelősséggel kell bánnunk. Klubunkban olyan környezetet szeretnénk biztosítani, amely a bibliai normáknak megfelel, ezért vezetőinktől és tagjainktól is elvárjuk, hogy tetteik és életmódjuk alázatot, őszinteséget, a szabályszerű küzdést (fair play-t), mások megbecsülését és tiszteletét tükrözze. Hisszük, hogy Jézus Krisztus élete olyan példát mutat számunkra, amit a saját érdekünkben fontos megismerni. Döntést kell hoznunk két dolog között: vagy a világot válasszuk Jézus nélkül és akkor biztos romlásba tartunk, vagy elfogadjuk Krisztus kegyelmét és szeretetét és őt követjük.

Úgy gondoljuk, Jézus sem a hívő emberekért jött el a világba, hanem a bűnösökért. Nem az a célunk, hogy az egyesületünk, mint egy burok, a keresztény gyerekek gyűjtője legyen! Szeretnénk ha minél több gyerekkel ismertethetnénk meg Jézus Krisztus evangéliumát a sporton keresztül. Azok a gyerekek, akik már ismerik Krisztust a hitükben növekedhetnek és példát mutathatnak a többieknek nálunk a viselkedésükkel.

A sport klubunk alapítója

 

A nonprofit korlátolt felelősségű társaságunkat a Paulus Evangéliumi Közösség alapította 2014 január 1-én. Sportmunkánk és missziónk már elkezdődött 2013 nyarán egy saját szervezésű focitáborral és a 2013 szeptemberében indított kisiskolás fociprogramunkkal.

Adószámunk: 13877068-1-13

 

Támogatási lehetősség

 

Amennyiben támogatni szeretnéd sport clubbunk munkáját, az alábbi bankszámlaszámon fogadjuk a felajánlásokat:

K&H Bank – 10403136-00027608-00000005

Szervezetünk KÖZHASZNÚ, a TE 6308 nyílvántartási számon bejegyzett, 2016 április 11-n jóváhagyott szervezet. Céges támogatás esetén, támogatási igazolást tudunk adni, amelyet a cég az adójából leírhat.

Itt megtekinthető a Paulus Sport Club Nonprofit Kft. szervezeti és működési szabályzata