2018 Nyár

Idén nyáron 4 tábort szervezünk a gyerekeknek. Az egyesületünkben focizó gyerekek számára biztosítjuk a jelentkezést elsődlegesen, de ha a jelentkezési határidő lejárata után még mindíg vannak szabad helyek, akkor szívesen megnyitjuk a lehetőséget mások számára is.

A jelentkezéshez szükséges e-mailben, a sendre4@gmail.com címre az alábbi adatokat megadni:

1.táborozó gyerek neve

2.gyerek születési helye, ideje

3.szülő neve, elérhetősége

4.melyik túrnusba szeretne jelentkezni

A jelentkezési határidő 2018 április 30-a az összes táborhoz. Az előleget (táboronként 10 ezer Ft-ot) május 15-ig kell az alábbi bankszámlára átutalni (készpénzt nem fogadunk el!): K&H Bank – 10403136-00027608-00000005 a megjegyzésbe fel kell tüntetni a gyerek nevét+tábor előleg

Részlet fizetésre van lehetőség és testvér-kedvezményt is adunk a tábor teljes díjából. (első testvér után 25%, második után 50%)

Első túrnus (már betelt!!!):

Június 18-22. Érkezés minden reggel 8:00-tól 8:30-ig. A tábor 16:30-ig tart. Helyszín 1225 Bp. Angeli u. 64. (Nagytétényi SE pálya). 3 korosztályban zajlanak az edzések: A csoport-általános iskola 1-3 osztályos gyerekek, B csoport-4,5 osztályosok, C csoport-6, 7 & 8 osztályosok, maximum létszám összesen 40 fő!. A táborban egész héten velünk lesz egy amerikai csapat, akik Birmingham (Alabama) városából egyik partner gyülekezetünkből érkeznek. A tábor tematikája, hasonlóan az előző években szervezett táborainkhoz: Angol, Biblia és Foci. A gyerekek minden nap tízórait (nem reggelit!), 3 fogásos ebédet valamint délután uzsonnát kapnak. Minden nap fontos, hogy hozzanak otthonról frissítő folyadékot, lehetőleg vizet! A folyadék utánpótlásáról mi gondoskodunk a helyszínen. Fontos ezen kívül, hogy megfelelő ruházat legyen náluk! Foci cipő, rövidnadrág, póló, amiből jó ha van váltó is! A gyermek otthonról úgy érkezzen, hogy naptejjel be van kenve! Lehet baseball sapkát is csomagolni nekik! A táborhoz szükséges a Szülői Nyilatkozatot (a tábor megkezdése előtti nap) kitölteni és a tábor első napján a regisztráció során leadni. (innen letölthető: Szülői nyilatkozat PSC) A tábor díja 20000Ft. Minden táborozó gyermek ajándékot kap a tábor teljesítése végeztével a zárónapon, ahová várjuk a kedves szülőket is 16 órára egy rövid táborzáró piknikre!

Minden nap a következő alap órarendet követjük (ettől csak az időjárás miatt térhetünk el):

-érekezés reggel 8-8:30. (első nap regisztráció szükséges!)

-lelki bevezető 8:30-8:45

-bemelegítés, foci edzés 8:45-10:00

-tízórai 10:00-10:15

-foci edzés folytatódik 10:45-11:45

-elpakolás, tisztálkodás 11:45-12:00

-ebéd 12:00-12:45

-személyes bizonyság 12:45-13:00

-csendespihenő 13:00-14:30 (filmet nézünk)

-foci edzés/játék 14:30-15:30

-uzsonna 15:30-15:45

-focis játékok 15:45-16:15

-táborzárás 16:15-16:30

 

Második túrnus (már betelt!):

Július 2-6.Érkezés minden reggel 7:30-tól 8-ig. A tábor 16:30-ig tart. Helyszín 1225 Bp. Angeli u. 64. (Nagytétényi SE pálya). 3 korosztályban zajlanak az edzések: A csoport-általános iskola 1-3 osztályos gyerekek, B csoport-4,5 osztályosok, C csoport-6, 7 & 8 osztályosok. A táborban 40 gyerek vehet részt. Az egyhetes táborban velünk lesz egy partner szervezetünk, az SRS International ( intók itt  ) által válogatott sport misszionáriusokból álló csapat. A tábor tematikája, hasonlóan az előző években szervezett táborainkhoz: Angol, Biblia és Foci. A gyerekek minden nap tízórait (nem reggelit!), 3 fogásos ebédet valamint délután uzsonnát kapnak. Minden nap fontos, hogy hozzanak otthonról frissítő folyadékot, lehetőleg vizet! A folyadék utánpótlásáról mi gondoskodunk a helyszínen. Fontos ezen kívül, hogy megfelelő ruházat legyen náluk! Foci cipő, rövidnadrág, póló, amiből jó ha van váltó is! A gyermek otthonról úgy érkezzen, hogy naptejjel be van kenve! Lehet baseball sapkát is csomagolni nekik! A táborhoz szükséges a Szülői Nyilatkozatot (a tábor megkezdése előtti nap) kitölteni és a tábor első napján a regisztráció során leadni. (az oldal alján letölthető) A tábor díja 20000Ft. Minden táborozó gyermek ajándékot kap a tábor teljesítése végeztével a zárónapon, ahová várjuk a kedves szülőket is 16 órára egy rövid táborzáró piknikre!

Harmadik túrnus:

Július 15-20. Elutazós tábor! Érkezés vasárnap, július 15-n délután 14:00-16:00-ig, elutazás július 20-n délután 14:00-kor. Helyszín 2638 Kemence-Nagyvölgy, Aranytölgy Szálló. Ebbe a táborba kizárólag a jelenleg is az egyesületünkben focizó gyermekeket tudjuk elvinni! A maximum létszám 30 fő. A helyszínre érkezést és onnan a haza utazást a szülők vállalják. Akinek ez gondot okoz, azok számára limitált létszámban megpróbáljuk megoldani a szállítást. Egy csapat amerikai egyetemista sportoló fog velünk együtt tartani, akik Atlantából (USA), a Fellowship of Christian Athleteskeresztyén szervezettől jönnek. A tábor tematikája az FCA idei STRONG témájá lesz. Ebben a táborban is rengeteg időt fognak a gyerekek angol anyanyelvü fiatalokkal tölteni, ami nagyszerű lehetőség az angol nyelv gyakorlására. A tábor videóról egy rövid előzetes itt megnézhető. A hét során bibliai történeteken keresztül fogjuk a sportban, családban és az élet különböző területein szükséges erő forrását vizsgálni. A táborhoz szükséges a Szülői Nyilatkozatot (a tábor megkezdése előtti nap) kitölteni és a tábor első napján a regisztráció során leadni. (az oldal alján letölthető) Különös figyelmet érdemel az esetleges étel allergia vagy más olyan dolog, ami a táborozó egészségi állapotát befolyásolhatja! FONTOS, hogy aki rendszeresen szed bármilyen gyógyszert vagy étrend kiegészítőt, a táborszervező figyelmét erre a tábor megkezdése előtt felhívja! 5 éjszakára elegendő ruhát kell csomagolni. A helyszínen lehetőség van (limitált mennyiségben) mosásra is. A gyerekek teljes ellátást fognak kapni és a táborból egy emélkpólót is hazavihetnek majd. A tábor díja 35000Ft.

Edzőtábor

(már betelt!):

Augusztus 27-31. Félnapos felkészítő tábor. Érkezés minden reggel 7:30-8-ig. A tábor 12:00-ig (délig) tart.Helyszín 1225 Bp. Angeli u. 64. (Nagytétényi SE pálya). 3 korosztályban zajlanak az edzések: A csoport-általános iskola 1-3 osztályos gyerekek, B csoport-4,5 osztályosok, C csoport-6, 7 & 8 osztályosok.

Ezt a tábort azoknak a gyerekeknek ajánljuk, akik a szeptemberben induló versenyekre és edzésekre szeretnének megfelelő kondíció és technikai felkészültséget kapni. A tábor tematikája a modern futball alapjait mutatja be, valamint haladó szintű edzéselemeket tartalmaz, ami az intenzív, kombinatív-kreatív játékot segígi első sorban. (FUNINO rendszer) Erre a technikai és erőnléti felkészítő táborra meglepetés vendégeket is tervezünk meghívni az MLSZ-től.

A gyerekek megreggelizve érkezzenek! Tízórait és folyadék utánpótlást biztosítunk a számukra. A tábor díja 10000Ft.

2017 Nyár

 

Idén 1 focitábort rendezünk. A tábor időpontja július 31-augusztus 4. Ahogy immár “megszokott” az előző évekhez hasonlóan, idén is egy amerikai csapat fog az egyesületünkhöz társulni és együtt szolgáljuk majd a gyerekeket. A tábor helyszíne idén is a Nagytétényi SE sporttelepe. Cím: 1225 Budapest, Angeli út 64. A tábor tematikáját attól a keresztény sport szervezettől kölcsönöztük, akik az USA-ban és a világ számos területén szerveznek nyáritáborokat. A tábor promo videóját itt lehet megtekinteni. A Fellowship of Christian Athletes és az egyesületünk közösen azt a célt tűzte ki, hogy a táborban a focizáson kívül, a gyerekek megismerkedjenek olyan keresztény sportolók történeteivel, akik már a profi sport világában bizonyítottak. Reméljük, hogy a gyerekek olyan élménnyel fognak gazdagodni, ami felejthetetlen lesz a számukra! Táborunk idén is napközis rendszerben fut. Ennek értelmében, a gyerekeket reggel 8-ra lehet a pályára hozni. A szervezett programok 8:30-tól kezdődnek. Délelőtt tízórait (nem reggelit!) kapnak a gyerekek, délben háromfogásos ebédet, majd délután uzsonnát. A gyerekekért 16:30-ra lehet jönni. Az egyhetes tábor díja 17000Ft. A tábor díját egyösszegben kell az egyesületünk bankszámlájára befizetni legkésőbb 2017 május 31-ig. ( K&H Bank – 10403136-00027608-00000005 ).

Amennyiben lecsúsztál a jelentkezésről és szeretnél a várólistára felkerülni, kérünk küldj e-mailt a sendre4@gmail.com címre!

Táborunk napi ebéd menüje itt megtekinthető:

PAULUS GYERMEKMENŰ 2017.07.31.-08.04.-ig

Fontos, hogy a tábor első napjára a Szülői Nyilatkozatot hozzátok! A szülői nyilatkozat innen letölthető: Szülői nyilatkozat PSC

 

Arra kérjük a szülőket, hogy a gyermekük minden reggel focizásra alkalmas ruházatban jöjjön! Póló, rövidnadrág, lábszárvédő és futball cipő (lehet terem és füvön használható is, de fémstoplis nem!) Váltópólót és törölközőt minden napra csomagoljatok! Csütörtökre fűrdőruhát is, mert vizes délutánt szervezünk a sporttelepen!

Naptejet csak limitált mennyiségben tudunk szolgáltatni, ezért kérjük, a gyermeket reggel otthon kenjétek be!

A táborszabályzatot olvassátok el, az első nap az aláírásotokkal kell jelezni, hogy megismertétek annak tartalmát:

Paulus Sport Club Nonprofit Kft tábor szabályzat

2017 július 31 – augusztus 4. táborban készült kép

 

 

2016 Nyár

Focitáborok

Ezért 2016-ban is 3 focitábort szervezünk az Angeli út 64 szám alatti sporttelepen.

Jelentkezéseket kizárólag e-mailben fogadjunk el: sendre4@gmail.com

Jelentkezési határidő 2016 április 30!

A focitáboraink tematikáiban a főszerepet a sport kapja, de játékos feladatokon és kreatív kézműves foglalkozásokon keresztül a gyerekek bibliai történetekkel és szereplőkkel ismerkedhetnek meg. A gyerekek egyéni tudása nem feltétel az adott sportágban. A programokat általános iskolás 1-8 osztályos gyerekek számára állítjuk össze. A három focitábor közül az első túrnusban az USA-ból fog velünk együtt táborozni egy 12 fős csapat, ezért az egy hét alatt a gyerekek angol anyanyelvű emberekkel társaloghatnak és megismerkedhetnek az “amerikai sportkúlúrával” is. A tavalyi táborhoz hasonlóan, nagyon jó hangulatú táborra számítunk!

A táboraink minden reggel 8-kor kezdődnek és délután 4-ig tartanak. A gyerekek reggel 10-kor tízórait (nem reggelit!) kapnak, délben három fogásos ebédet, majd délután uzsonnát. Minden táborozó kap egy táborpólót, amit megtarthatnak. A gyerekeket a nyári szabadtéri sportoláshoz megfelelő ruházattal várjuk a táborba. Öltözőről gondoskodunk. A kedves szülőket arra kérjük, hogy ásványvízről vagy megfelelő folyadékról minden nap gondoskodjanak a gyermekük számára! Ezen kívül a naptej alkalmazása is ajánlott! Törölközőt és váltóruhát is ajánlott hozni.

Minden tábor zárónapján (pénteken) egy rövid záróbulit tartunk, amire a kedves szülőket is szeretettel várjuk!

Túrnusok és a táborok ára:

1.túrnus, július 11-15 Angol-Foci-Biblia tábor, 17000Ft/fő BETELT!!!
2.túrnus, július 25-29 Foci-Biblia tábor, 15000Ft/fő BETELT!!!
3.túrnus, augusztus 8-12 Foci-Biblia tábor, 15000Ft/fő BETELT!!!

 A táborok részvételi díjának előlegét (10000Ft), legkésőbb a tábor kezdete előtt 2 héttel, az egyesület K&H Bank – 10403136-00027608-00000005 számlájára kérjük átutalni, majd a teljes összeg befizetése a tábor első napján a helyszínen lesz esedékes.

 

A táborokban való részvétel feltétele, hogy a szülő/gondviselő a csatolt dokumentumot kitöltse és a tábor első napján a táborszervezőnek leadja! A dokumentum innen letölthető: Szülői nyilatkozat PSC

 

Az Angol-Foci-Biblia tábor csapatképe: 2016 július 11.

DSC_4704_2

A Foci-Biblia tábor csapatképe: 2016 július 25.

T2 tabor

 

____________________________________________________________________________

Az ebédet idén is az Osváth Catering-től rendeljük. Tavaly is nagyon meg voltunk az étel minőségével és a felszolgálásával elégedve. A háromfogásos ebéd minden nap 12 és 12:30 között van “házhoz” szállítva a tábor helyszínére. Akinek ételalergiája vagy egyedi kérése van, kérjük legkésőbb a tábor előtt 1 héttel jelezze annak érdekében, hogy a kérésnek eleget tudjunk tenni!

 

A harmadik turnus ebéd étlapja itt megtekinthető: 

GYEREKMENÜ-PAULUS 2016.08.08-08.12.